El projecte

decoracio-1decoracio-1

D’un temps ençà, tant entre els pares i les mares de l’escola com des del professorat, ha sorgit un interès en remodelar el pati de l’escola per tal d’aprofitar-ne al màxim el gran valor educatiu que té. Des de l’AMPA hem recollit aquest interès i el volem canalitzar en el nostre projecte: “El Garriga es mou pel pati”.

Tenim tres patis amb moltes possibilitats. Creiem que podem explotar més tot el potencial que tenen perquè nens i nenes aprofitin els espais com a lloc d’educació, creixement, sociabilitat, convivència i creativitat. Amb l’adequació dels espais, el professorat podrà programar activitats i implantar noves metodologies de treball. I els infants tindran noves possibilitats de relacions al pati, noves sensacions i les percepcions de l’entorn, més educació ambiental i noves opcions de moviment potenciant zones amb desnivell, control de riscos…

Volem que el pati sigui un espai comú. Que no sigui ni l’espai dels alumnes, ni el dels professors. Ha de ser el pati de tots. El que tots somiem i on tots hi voldríem passar una bona estona.

Per tirar endavant el projecte cal la implicació de tothom: professors, alumnes i famílies. Només així farem realitat el pati que entre tots decidim que serà el nostre perquè aquest no és només un projecte que vol ser un inclusiu sinó que només pot ser així: cal la implicació de tots (pares, alumnes i professorat). Ens calen les tres potes per sustentar el projecte!

Anuncios